22 de gener del 2009

Resistència

Ja havia vist algun tràiler d'aquesta pel·lícula per la tele, acabar anant a veure aquesta però va ser pel més pur atzar, ja que hi havia 11 pel·lícules diferents per triar i al principi no sabíem quina anar a veure.
Resistència és una pel·lícula basada en fets reals, la història comença a l'any 1941 en plena guerra mundial quan en un poblet de Bielorússia arriben els esquadrons de la mort i les S.S nazis per a deportar qualsevol Jueu que trobin, però tres germans escapen d'aquesta mort segura i es refugien als boscos dels volta'ns que coneixen des de la seva infància. Apartí d'aquí més gent s'amagara al bosc amb ells per tal d'escapar dels Nazis fins al punt que arriba a ser una comunitat Jueva sencera la que viu amagada al bosc, aquesta comunitat s'haurà d'enfrontar al perill constant de ser descoberts pels nazis.
Realment hem va agradar tot i que potser és una pel·lícula força dura en alguns aspectes, però la recomano, si algú no sap que anar a veure que compri una entrada al cine per aquesta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada