27 d’abril del 2009

Kopa Kumba '09

La Kopa Kumba és una trobada entre tots els monitors dels grups d'Esplais que formen part de la Fundació Mn. Víctor Sallent, aquest any s'ha celebrat a Vilada (cal Tatxero) els dies 25 i 26, el funcionament de la Kopa és molt senzill ja que seria com un cap de setmana d'Esplai/Colònies en que cada grup s'ocupa d'organitzar alguna activitat o tasca del dia. Jo és el primer cop que hi vaig i en trec una molt bona experiència, sobretot pel fet d'intercanviar jocs, danses, manualitats... Entre el que aprés de nou hi ha el danses com l'ulele, el petard, el fantasma, la masovera moderna, jocs com el mocador extra, representar un plat, matar amb noms, el saboteur (de cartes) i també algunes manualitats, per tant valoro amb bona nota la Kopa Kumba, trobades d'aquestes característiques potser fan mandra però després compensen!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament, el kopa-kumba serveix d'intercanvi de coneixements entre els grups participants i això és molt positiu. A més, és un cap de setmana diferent on coneixes gent i això sempre està bé.

Salut des de Lleida, senyor Cols!
Encantat d'haver-vos conegut a tu i a tots els de Borredà.

Òscar

Cols ha dit...

Puc dir el mateix, ha estat un plaer conèixer tota aquesta bona gent de Lleida que vareu venir, cuideu-vos i fins l'any que ve!

Publica un comentari a l'entrada